Hundhumor och Hemmalagad pasta

Igår gjorde jag egen pasta. Blev jäkligt gott! Fast det påminde mer om Knockles än pasta kanske, men utan pastamaskin är det svårt att dela och forma glutenfrideg. I alla fall är inte jag konstnären när det kommer till det. Om det är något som jag varit såld på sen jag var liten är det pasta. Och skulle jag vara illa tvungen att välja en sak att käka i resten av mitt liv skulle det vara just det! Pasta kokad i grönsaksbuljong. Åh, att det kan vara så gott.

Apropå Knockles hittade jag en fantastisk musikvideo till ett band som heter just White Knuckles. Videon involverar en jäkla massa hundar av alla olika storlekar och utseenden. I fall ni inte redan vet det så har jag någon slags hundhumor. Hundar kan verkligen få mig att asgarva! Som här om veckan när jag och min bror åkte tunnelbana och jag såg två små lurviga saker – som påminde om två gamla gråa tanter – stå och slicka varandra i ansiktet, på varandras tungor och lite här och var. Det tyckte jag var skitkul och kunde inte hålla mig för skratt i den ganska fulla och trånga tunnelbanevagnen.
Benjamin tyckte mest att jag var pinsam. Men jag kan inte hjälpa det. För det är något hos hundar som är så fantastiskt kul, jag tror jag ser olika människor i dem och hur de påminner om olika typer av personer. När de sen gör sina typiska hundgrejer brister det för mig. Haha!

I övrigt är jag förkyld, hostar, nyser och snorar. Men det går bättre att andas, i förrgår natt gick det knappt att alls. Och jag vaknade hela tiden av att jag glömmer bort att andas eftersom jag inte kan. Aja. Förkyld är jag inte så ofta som tur är, eller sjuk över huvud taget.

Over and Out

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: