Tiden Går Fort När Man Har Roligt

Tiden går fort, sannerligen. Om fyra månader är min tid på Globala slutligen slut. För gott. Det känns konstigt. Men den är inte bara slut för mig, den är över för Zeke & Sarah också.
Jag har det verkligen bra här, bättre än bra. Det är ständigt nya upptåg och vi skrattar oss igenom dagen. Jag har lärt mig en del om hästar, något som jag inte kunde ett dugg om tidigare. Skrämd har jag blivigt på så många olika sätt och vis att jag skulle kunna skriva en bok om det.
Tänk vilken tur jag hade, som fick stanna här hos dom. Mina kollegor är helt klart bäst. Och vad i helvete som jag kommer sakna dom.

Så, vad händer sen? Jag vet inte. De flesta av mina vänner/vuxna/släcktingar/ ja lite alla möjliga verkar se så ljust på framtiden och alla olika alternativ och möjligheter som finns. Men det gör inte jag. Ärligt talat så tycker jag att de flesta jobben verkar pisstråkiga och bara något som man tvingas ta sig igenom dagarna i ända för att “överleva”. Och så vill inte jag leva mitt liv.
Det enda som jag engentligen någonsin velat hålla på med är film av något slag. Men det är svårt för mig att säga. Jag vet, man ska tro på sig själv men det är svårt när jag fått alldeles för många “avslag” i mitt liv. Den där blicken, de där orden. Och jag är inte personen som står på mig. Snarare den som lägger sig ner för att bli trampad på.

Jag var med på inspelningen av Frondas nya musikvideo för inte så länge sedan och det fick mig att fundera på att kanske bli projektledare. Fast, nej, det är väl egentligen inte det som jag tänkt mig. Åh, det är svårt. Dessutom handlar det nog också om att jag är rädd för att fastna här i Sverige, att påbörja ett tre års utbildning när jag inte ens vill bo här. Att jag ska bli fastknuten här och sedan inte veta hur jag ska ta mig loss. Samtidigt som jag självklart måste utbilda mig för att ha en chans att ta mig vidare. Ja, jag vet inte. Det är liksom rörigt och jag vet inte vad jag ska göra. Kanske borde jag jobba ytterliggare ett år, eller? Tusan också.

Jag ska boka tid hos Syo (tydligen Sveriges bästa, så det låter lovande, förhoppningsvis får hon ordning på mig). Jag hoppas att det ska ge mig något att stå på. Men förtillfället har jag det toppen hos mina vänner och kollegor, och jag vill inte tänka på framtiden. För jag kommer inte vara hos de då.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: